Yritysneuvojasi

Friman Mikael, KTM, MBA
Mikael Friman on liiketoiminnan kehittämisen moniottelija. Hän taitaa businessanalytiikan, liiketoimintaprosessien kehittämisen sekä laskentatoimen koukerot. Mikael hahmottaa nopeasti prosessiongelmien syy-seuraus –suhteet. Hän omaksuu uudet asiat tai laajat tietokokonaisuudet kertaheitolla ja pystyy näin käynnistämään neuvontaprosessin nopeasti ja tuloksellisesti.

Mikaelin intohimona on ampumaurheilu ja siihen liittyvät valmentajatehtävät sekä metsästys.


mikael.friman(at)masterylabel.fi
+358 400 405 105

Haapanen Rauno, KTM
Rauno Haapanen on viestinnän ja valmentamisen erikoisosaaja. Raunolla on pitkä työrupeama ison organisaation sisäisen ja ulkoisen viestinnän asiantuntijana ja sisäisenä konsulttina. Hän on lisäksi todella kokenut liiketoimintaprosessien ja esimiestyön kehittäjä. Rauno on hyvä kaivamaan esille tietoa, taitoa ja kehitysideoita, jotta tuloksia saadaan aikaan.  

Rauno on taitava verkostoituja. Työssä hänen vahvuuksiaan ovat asiakeskeisyys ja luovuus. Raunon harrastuksena on suomen kieli ja kirjallisuus, kaikissa muodoissa.


rauno.haapanen(at)masterylabel.fi
+358 44 0633 074

 

Jekunen Ali, tietokoneinsinööri
Ali Jekunen tuntee ICT-alan kuin omat taskunsa. Ali on taitava suhteiden luoja ja ylläpitäjä. Kovan ammattitaidon ja laajojen verkostojensa ansiosta hän on menestynyt sekä IT-ratkaisujen myynti- ja johtotehtävissä että vaativien hankkeiden vetäjänä. Alilla on siten todella laaja liiketoiminnan osaamispääoma.

Hyvänä kuuntelijana Ali omaa erinomaiset viestintä- ja neuvottelutaidot, ja hän rakentaa luontevasti Win-Win –asetelman keskustelukumppaninsa kanssa.  

Ali veneilee aina säiden ja töiden salliessa.

ali.jekunen(at)masterylabel.fi
+358 40 588 7931

Kesäjärvi Sami, DI
Sami Kesäjärvi on johtava Supply Chain -asiantuntija. Hän on toteuttaa ansiokkaasti LEAN-hankkeita ja valmentaa yrityksiä saamaan toimintoketjut kuntoon.  Työurallaan hän on ansioitunut tutkijana, muutos- ja hankejohtajana, yksikön vetäjänä ja valmentajana. Sami paneutuu analyyttisesti asioihin ja hahmottaa nopeasti problematiikan taustat, pystyen auttamaan asiakkaitaan saamaan aikaan tarvittava muutos ja saavuttamaan tavoitteensa.

Samin sydäntä lähellä on maanpuolustus- ja reserviläistoiminta.

sami.kesajarvi(at)masterylabel.fi
+358 50 604 81

Lundström Herbert, MMM
Herbert Lundström on muutosjohtamisen pitkän linjan toteuttaja. Hän koutsaa strategian suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvissä kysymyksissä. Viime aikoina hän on keskittynyt johtamisen valmentamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi Herbertillä on vankka kokemus liiketoiminnan ja sitä tukevien IT-järjestelmien yhteensovittamisesta. 

Herbert on pidetty ja arvostettu liikkeenjohdon valmentaja ja ohjaaja. Ammatticoachina hän tukee johtajia, päälliköitä ja asiantuntijoita kehittymään.

Vapaa-aika kuluu kotitilan viljelemisessä.


herbert.lundstrom(at)masterylabel.fi
+358 50 500 2310

Norrlin-Asplund Maria, tradenomi

Maria Norrin-Asplund on omimillaan digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median suunnittelussa ja toteutuksessa. Markkinoinnin spesialistina Maria sparraa asiakkaitaan visuaalisen identiteetin luomisessa. Hän auttaa asiakkaitaan luomaan ammattimaisen näkyvyyden ja vahvistamaan tavaramerkkinsä. Maria on kokenut asiakaspalveluprosessien valmentaja. Maria luonteeltaan on avoin, idearikas ja periksi antamaton kouluttaja.

Maria on aktiivinen yhdistysihminen, mm. paikallisen yrittäjäjärjestön puheenjohtaja.


maria.norrlin-asplund(at)masterylabel.fi
+358 50 555 5226

 

Peltola Pentti, KTM

Pentti Peltola on kokenut kouluttaja ja IT-asiantuntija. Pentin erikoisalaa ovat IT-koulutukset: mm. Windows, Office-ohjelmat, kuvankäsittely ja tietoturva. Hän on hyvin perillä ns. ilmaisohjelmien mahdollisuuksista. Kouluttamisen ohessa Pentti vastaa työnohjauksesta kolmannen sektorin organisaatiossa. Pentissä yhdistyy matemaattinen lahjakkuus ja vahva pedagoginen näkemys. Pentti on toisaalta analyyttinen, toisaalta kouluttajana perusteellinen, motivoiva ja ymmärrettävästi kommunikoiva.

Vapaa-aikanaan Pentti liikkuu kameransa kanssa niin luonnossa kuin kaupunkimaisemissa.

pentti.peltola(at)masterylabel.fi
+358 50 467 1855

Virtanen Jukka T, ekonomi, MBA
Jukka T. Virtanen ymmärtää projektitoiminnan haasteet. Hän vetänyt urallaan isoja ja haastavia IT-projekteja. Jukalla on laaja kokemus ja näkemys yritysarkkitehtuurien rakentamisesta ja liiketoiminnan mallintamisestä. Hän on myös osaava liiketoiminnan kehittämisen ja hankkeiden toteutuksen valmentaja-kouluttaja.

Toiminnassaan Jukka on analyyttinen ja johdonmukainen, samaan aikaan tiimilähtöinen ja sparraava.

Privaatisti Jukan intohimona on musiikki sen kaikissa muodoissa.

Jukka.virtanen(at)masterylabel.fi
+358 40 525 1840