Valmentaminen

Valitse lajisi: yrittäminen, johtaminen, viestintä ja vuorovaikutus. Uskomme, että tekemällä ja oivaltamalla oppii parhaiten. Räätälöimme työpajamme asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan. Halutessasi saat myös henkilökohtaista coaching- ja mentorointipalvelua. Master Label valmentaa sinut mestaruuteen.

Taitavan johtamisen koulutukset

Johtajuus on taitoa saada ihmiset yhdessä etsimään ratkaisuja. Valmiina annetut ratkaisut ja toimintamallit eivät innosta eivätkä sitouduta työhön. Valmennuksillamme opitaan sietämään epävarmuutta ja pääsemään eroon liiallisesta suunnittelusta. Suunnittelun opetellaan rakentamaan organisaation yhteistä tulevaisuutta ja toteuttamaan onnistuneita muutoksia.

Tutustu johtamiskoulutuksiimme!

Vaikuttavan viestinnän koulutukset

Organisaatio viestii virallisesti kokouksissa ja mediassa tai epävirallisesti kahvipöytäkeskusteluissa, sosiaalisessa mediassa ja palavereissa. Kohderyhmiä on lähestyttävä oikealla tavalla ja oikeaan aikaan. Tärkeintä on löytää paikka, josta viestit varmimmin löytyvät. Viestinnän on oltava mielenkiintoista, yhdenmukaista ja yrityskuvaa tukevaa. Viestinnän työpajassa opit tiivistämään ja terävöittämään sanomasi.

Laadukas ja osuva viestintä on tämän päivän menestymisen ehto. Herätä itsestäsi mestariviestijä ja esitä sanomasi niin, että se menee perille.

Tutustu viestintäkoulutuksiimme!

Hyvässä porukassa uudet ideat ja toteutukset löytyvät tietoja ja kokemuksia vaihtamalla.

Kehittämisen työpajat

Vanhoja tuttuja toimintamalleja on helppoa toistaa . Aika ajoin omaa toimintaa on pysähdyttävä tarkastelemaan kriittisin silmin. Olemme jämähtäneet mukavuusaluellemme?

Toiminnan kehittämisen työpaja räätälöidään juuri sinun tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Ensin sinä itse arvioit nykytilan ja me sparraamme. Sen jälkeen etsimme yhdessä kipupisteet ja määrittelemme kehittämistarpeet. Kehittämistoimenpiteet sovitaan ja niille kalenteroidaan aikataulut. Tärkeintä on myönteinen asenne ja hyvä fiilis. Toimiva viestintä sisäisesti ja ulkoisesti takaa, että kaikilla on aina tieto, missä mennään. Työpaja toteutetaan asia kerrallaan. Toimenpiteiden toteutuminen varmistetaan seurantapäivien aikana.

Tutustu työpajatoimintaamme!