Työpajat

Hyvässä porukassa uudet ideat ja toteutukset löytyvät tietoja ja kokemuksia vaihtamalla.

Kehittämisen työpajat

Vanhoja tuttuja toimintamalleja on helppoa toistaa . Aika ajoin omaa toimintaa on pysähdyttävä tarkastelemaan kriittisin silmin. Olemme jämähtäneet mukavuusaluellemme?

Toiminnan kehittämisen työpaja räätälöidään juuri sinun tilanteeseesi ja tarpeisiisi. Ensin sinä itse arvioit nykytilan ja me sparraamme. Sen jälkeen etsimme yhdessä kipupisteet ja määrittelemme kehittämistarpeet. Kehittämistoimenpiteet sovitaan ja niille kalenteroidaan aikataulut. Tärkeintä on myönteinen asenne ja hyvä fiilis. Toimiva viestintä sisäisesti ja ulkoisesti takaa, että kaikilla on aina tieto, missä mennään. Työpaja toteutetaan asia kerrallaan. Toimenpiteiden toteutuminen varmistetaan seurantapäivien aikana.

 Tehoa teksteihin

Suomen kieli on mahtava väline tuottaa vaikuttavaa tekstiä. Lukija on kriittinen, kiireinen ja kranttu. Työpajassa parannetaan osallistujien omia tekstejä. Opit tiivistämään ja elävöittämään kerrontaasi. Vapaudut käyttämään rohkeasti omaa tyyliäsi.

Työpajassa opit tuottamaan tekstiä luovan kirjoittamisen tekniikoiden avulla. Opit tiivistämään ja elävöittämään tekstiäsi; suomen kielen mahdollisuudet  ovat rajattomat. Hallitset printti- ja nettikirjoittamisen.

Kirjoittamisen työpaja toteutetaan osissa. Esim. 2 x ½ päivää + välitehtävät.

 

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna