Viestinnän koulutukset

Vakuuttava esiintyminen

Opi pitämään vaikuttavia esityksiä elävälle yleisölle. Ota haltuun tilanne, tila ja yleisö. Ole kiinnostava ja vakuuttava. Ohjauksen, harjoitusten ja muiden osallistujien avulla löydät luontevan ja varman persoonasi esiintyjänä. Taitioidut käytännön harjoitukset ja rakentava palaute ovat paras tapa oppia.

Valmennus järjestetään 1, 2 tai 3 päivän mittaisena.

Hissipuhe

Hissipuhe on nopea ja positiivisen mielikuvan herättävä esitys sinusta tai edustamastasi organisaatiosta. Ensivaikutelman tekemiseen ei tule toista tilaisuutta. Sinulla on noin puoli minuuttia aikaa tehdä hyvä vaikutelma ja saada kuulija kiinnostumaan. Hissipuheen tavoite on sopia tapaaminen.

Valmennuksella opit valmistelemaan myyvän hissipuheen ja keinot, joilla saat vangittua kuulijan mielenkiinnon. Hissipuhetta ei lueta eikä pidetä. Se tarinoidaan luontevasti. Spontaanilta näyttävä esitys vaatii hyvän valmistelun ja paljon harjoittelua!

Valmennus on puolen päivän tai 2 x 0,5 päivän mittainen.

Kriisiviestintä

Opit tunnistamaan erilaiset viestimisen tarpeet riskitilanteiden kohdatessa. Valmennuksen jälkeen osaat laatia kriisiviestinnän käytännön toimintamallit ja toteutussuunnitelman. Tiedät, miten kohtaat toimittajat ja eri medioiden edustajat.

Valmennus kestää 2 työpäivää. Ohjelmaan sisältyy kotitehtäviä. Opit laatimaan Kriisiviestinnän käsikirjan.

Persoonaa peliin LinkedInissä

LinkedIn on sosiaalisen median Google. Ensiksi sinut pitää löytää! Persoonallinen ja myyvä profiili tekee sinut ja osaamisesi näkyväksi rekrytoijille, headhuntereille ja asiakkaille.

Workshop aikana käymme läpi osanottajien omia LinkedIn-profiileja. Esittelet oman profiilisi ja saat kehitysideoita ja palautetta. Kaivamme esiin vahvuudet ja kaikki hyvät asiat. Niiden avulla hiomme profiilit myyvään kuntoon. Päivitä profiilisi ennen valmennusta ja lähetä se kommentoitavaksi. Ota läppäri mukaan workshopiin, niin voit tehdä tarvittavat parannukset heti.

Workshop voidaan toteuttaa 1/2 tai 1 (myös 2 x 1/2) päivän mittaisena.

 

Tallenna

Tallenna