Valmentajat

Kokeneiden opastus: Vältä virheet ja valloita uudet mahdollisuudet yhdessä

Valmentajat

Mikael Friman

KTM, MBA
Puh. 0400-405 105

Mikael osaa asettaa tähtäimet kohdalleen ja kohdistaa toimet napakymppiin. Metsästäjänä ja ampumaurheilijavalmentajana hän osaa keskittyä sekä reagoida nopeasti muutoksiin.

Hän tunnistaa olosuhteet ja valitsee osuvat säädöt ja korjausket

Rauno Haapanen

KTM
Puh. 044-066 3074

Rauno on valmentaja, joka aina löytää vahvuudet, osaamiset ja innostuksen kohteet. Siis marinoitunut vakuuttava esiintyjä. Suomen kieli on Raunolle rakas harrastus.

Hyvät yleistiedot ovat tuoneet hänelle tietokilpailumenestystä. Päälle ripaus kielitaitoa ja laajat verkostot. Rauno on pätevä kouluttaja, joka menestyy tilanteessa kuin tilanteessa.

Ali Jekunen

Ins.
Puh. 040-588 7931

Ali tuntee tyynet ja tuuliset vedet. Hän on laivuri, joka löytää parhaan kurssin pahimmissakin myrskyissä.

Ali auttaa navigoimaan ohi ICT-alan karikkojen ja ohjaa turvallisten ja toimivien ratkaisujen satamaan.

Tarvittaessa hän auttaa löytämään telakat, joissa kolhut korjataan.

Sami Kesäjärvi

DI
Puh. 050-60 481

Asento! Toimintaketjut kuntoon ja miehitys kohdalleen! Reservin upseeri Sami junailee prosessit ripeästi tehokkaaseen ja toimivaan kuosiin. Leppoisasti ja kevyen kenttähuumorin höystämänä.

Kokenut hankkeiden vetäjä ja urheiluvalmentaja hallitsee pelin kuin pelin strategian ja osaa taktikoida vaikeatkin tilanteet voitoksi.

Herbert Lundström

MMM, agr
Puh. 050-500 2310

Herbert tuntee maastot ja maaperän, ja osaa siis valita oikeat muokkausvälineet ja –menetelmät. Hän tietää, miten yritykseen kylvetään innostusta ja rohkeutta.

Kasvua ja kehitystä seurataan tarkasti ja ravitaan rakkaudella, tarvittaessa harvennetaan tai poistetaan rikkaruohot. Sadonkorjuu onkin sitten yhtä juhlaa.

Pentti Peltola

KTM
Puh. 050-467 1855

Härmäläänen sanoo asiat juur niin kun ne on. Pena ei kuitenkaan ole valmentajana häjy, vaan kärsivällinen ja huumorin-tajuinen. Kun ihmetyksen sormi menee hämmästyksen suuhun, Pena auttaa ja rohkaisee.

Tarvittavat rautalankamallit väännetään tilanteeseen kuin tilanteeseen. Oikuttelevat koneet ja vinoon menneet bitit ovat Penalle pelkkiä mielenkiintoisia haasteita

Jukka T Virtanen

Ekonomi, MBA
Puh 040-525 1840

Obladi-oblada… projektit sujuvat kuin luonnostaan, twistillä tai ilman. Musiikkimiehenä Jukka saa porukan pysymään tahdissa ja soittamaan oikeita säveliä.

Isot ja haastavat projektit vaativat kapellimestarilta pitkää pinnaa, sitkeyttä sekä tilanteenmukaista nuotinlukutaitoa. Oikein johdettuna projekti soi kuin sinfonia.

Ota yhteyttä!

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen?